Racesquare Utrecht

Bij Racesquare Utrecht – voorheen bekend als The Official F1® Racing Centre- beleef je een unieke Formule 1 Experience! Daag elkaar uit, stap in één van de (zestig) speciaal ontworpen Formule 1-simulatoren en ervaar zélf hoe het is om een F1-coureur te zijn.

Racen voor iedereen!
Vanaf het moment dat je reserveert, bereiden we je voor op een virtuele Grand Prix™. Zo strijd je in een vrije training, kwalificatie en natuurlijk de race tegen jouw vrienden, familie of collega’s op een circuit naar keuze. In onze speciale race simulatoren ervaar je de intense force feedback door het F1-stuur en voel je meer rijwind naarmate je harder gaat.

Upgrades
Geniet ook van de diverse upgrades die Racesquare Utrecht te bieden heeft. Combineer jouw race met een van de arrangementen en geniet na je race van een hapje en een drankje op ons food court. Uiteraard zijn bij ons alle echte races op grote schermen te volgen en kunnen échte fans in de merchandise shop terecht voor een bijpassend outfit.

Teamuitje
Wil je eerst nog even privé vergaderen of ben je met een grote groep, maak dan gebruik van de boardroom en het presentatieplein. Alle techniek, AV en natuurlijk ons ervaren personeel is aanwezig voor een uniek uitje om nooit te vergeten! Racesquare Utrecht biedt ruimte aan bedrijfsuitjes tot 300 personen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:30 – 23:00
Woensdag 12:30 – 23:00
Donderdag 12:30 – 23:00
Vrijdag 12:30 – 23:00
Zaterdag 10:00 – 23:00
Zondag 10:00 – 23:00

A BIG WELCOME