Adventurepark Play-in

Bomvol plezier voor zowel jong als oud! Adventurepark Play-in is dé ultieme bestemming met een scala aan entertainmentopties. Ontdek ons Kids Paradise, Trampoline Park, Climb Walls, Escape Room, Arcadehal, Mini Golf en Virtual Reality Zone. Onze locatie herbergt ook een Beachbar en een Skybar op 5 meter hoogte met een terras, vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt op al onze activiteiten. Voor de hele familie, ongeacht de leeftijd, is er een overvloed aan leuke belevenissen te ontdekken, en dat allemaal op een indrukwekkende oppervlakte van maar liefst 6000m².

Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, adrenalinekicks, of gewoon een gezellige tijd met het gezin wilt doorbrengen, Adventurepark Play-in biedt het allemaal op één locatie. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik in een wereld vol opwinding en vermaak.

Bekijk onze openingstijden op deze pagina en plan jouw bezoek aan ons uitgestrekte park vol entertainment. Kom en beleef de ultieme mix van plezier en ontspanning op Adventurepark Play-in Utrecht!

  • Hertogswetering 173
    3543 AS Utrecht

  • 030-2099920

  • info@play-inutrecht.nl

A BIG WELCOME