FAQ The Wall

Elke onderneming in The Wall hanteert haar eigen openingstijden. De vaste tijden kun je hier terugvinden. Daar zullen ook bijzonderheden tijdens, bijvoorbeeld feestdagen, vermeld worden. U kunt ook altijd de websites van de betreffende onderneming raadplegen:

Amac – DAKA – DecathlonDoppioFoodExploreMantelMaxaroMcDonald’sMediaMarktPlay-inRaceSquare UtrechtTable du Sud –  ToyChamp

Bij binnenkomst wordt je kenteken gescand en je krijg geen kaartje. Je kan met pinpas of creditkaart afrekenen bij de slagboom bij het uitrijden. Eerste 2 uur zijn gratis en daarna betaal je op P1, P2 en P3: €1 per uur en op P4: €1,50 per uur.

De directie van The Wall is niet aansprakelijk voor eventuele opgelopen schade.

U kunt met uw personenauto op het parkeerdek parkeren (P1, P2, en P3). Maximale hoogte is 2,10 meter en aanhangwagens zijn verboden.De maximale doorrijhoogte bij P4 is 4 meter. Deze bevindt zich achteraan (vanaf de snelweg gezien) bij de McDrive op de begane grond. Motorrijders kunnen beneden aan de promenade bij de fietsenrekken gratis parkeren.

Omdat het gehele gebouw 800 meter lang is, kun je het beste jouw voertuig meteen op de goede plek parkeren, zodat je snel bij de juiste winkel bent.
Zie hier waar je per winkel het beste kunt parkeren:
P1 voor: Amac, Decathlon, FoodExplore, Liemès Food District, MediaMarkt, ToyChamp
P2 voor: Doppio, BCC, Maxaro, DAKA
P3 voor: Play-in, Mantel en McDonalds

Je kunt zeven dagen in de week tussen 07:00 en 23:00 uur parkeren bij The Wall.
Uitrijden is 24/7 mogelijk. (P1 – P2 – P3)

P4: Dagelijks toegang van 08:00 tot 22:00 uur
Uitrijden tot 24:00 uur. ’s Nachts gesloten.

De directie van The Wall is niet aansprakelijk voor eventuele opgelopen schade.

Je kunt via de Hertogswetering, The Wall makkelijk per fiets bereiken. Direct aan de straat zijn er op de begane grond een aantal fietsrekken te vinden.
Bezoek je fietsenwinkel Mantel? Bij P3 kun je met je fiets middels een rollerbaan de megastore op de eerste verdieping bereiken.

Heeft u een vraag die specifiek gericht is aan één van de ondernemingen over bijvoorbeeld het assortiment? Dan kunt u het beste direct contact opnemen met de klantenservice van de desbetreffende onderneming:

AmacBCCDAKADecathlonDoppioRaceSquare Utrecht  – FoodExploreLiemès Food DistrictMantelMaxaroMcDonald’sMediaMarktPlay-inTable du SudToyChamp

Honden zijn toegestaan op The Wall. Echter kan het zijn dat de gevestigde winkels een ander beleid hebben.

Heb je nog vragen over The Wall of één van de winkels? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

The Wall is uitstekend bereikbaar voor bezoekers uit Utrecht en de hele regio. Bezoekers van The Wall kunnen er elke dag terecht, ook op zondag.
We zijn bereikbaar op onderstaand adres.

  • The Wall
  • Hertogswetering 183
  • 3543 AS Utrecht

Er is ruimschoots parkeergelegenheid.
Kijk bij de omschrijving van de winkel in welk vak je het best kunt parkeren (P1, P2, P3, P4) en welke ingang je het best kunt nemen.

CONTACT