Liemès Food District

In de kop van The Wall vindt u LIEMÈS – Food District. Een nieuw restaurant en foodhall in één – met 11 keukens waar de chefs van verschillende ondernemers heerlijke gerechten bereiden uit alle windsteken. LIEMÈS bevindt zich aan de rand van Utrecht Leidsche Rijn, aan de snelweg A2 en is 1.500 vierkante meter groot en biedt plaats aan 500 gasten.

De wereldkeukens bieden vele heerlijke gerechten en ook veel vegetarisch opties. Onze bar maakt de lekkerste cocktails en heeft een uitgebreide bier- en wijnkaart. Uiteraard maken onze barista’s een heerlijke Illy-koffie of Senza-thee. Je kunt gemakkelijk bestellen via een QR code op tafel. Met de huidige corona regels is er geen beperking meer voor groepsgrootte en

Liemès is een fijne ontmoetingsplek voor vrienden, familie en collega’s. Er zijn meerder zitgedeeltes – met banken, hoge en lage tafels – en twee open bars. Het restaurantgedeelte met de grote ramen heeft een intieme sfeer. Hier kun je de hele dag door uitgebreid genieten van de wereldse gerechten of gewoon een goede kop koffie of thee. Probeer ook eens een van de vele heerlijke creaties uit onze Cocktailbar. Onze drie zalen zijn perfect voor een vergadering of private dinner voor groepen tot 100 personen.

Door de gunstige ligging bij uitvalswegen is Liemès gemakkelijk te bereiken. De eerste twee uur van je bezoek kun je er gratis parkeren.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 – 22:00
Donderdag 12:00 – 22:00
Vrijdag 12:00 – 22:00
Zaterdag 12:00 – 22:00
Zondag 12:00 – 22:00

A BIG WELCOME