Liemès Food District

Ontdek LIEMÈS – Food District, een nieuw restaurant en foodhall in één, gelegen aan de kop van The Wall. Met 11 keukens waar chefs gerechten uit alle windstreken bereiden. Deze indrukwekkende locatie aan de rand van Utrecht Leidsche Rijn beslaat 1.500 vierkante meter en biedt plaats aan 500 gasten.

Geniet van diverse wereldkeukens met heerlijke gerechten, inclusief vegetarische opties. De bar serveert smaakvolle cocktails en heeft een uitgebreide drankenkaart. Onze barista’s verzorgen heerlijke Illy-koffie en Senza-thee. Bestellen is eenvoudig met de QR-code op je tafel, en met de huidige coronamaatregelen is er geen beperking meer voor groepsgroottes.

LIEMÈS is de ideale ontmoetingsplek met meerdere zitgedeeltes, twee open bars en een intiem restaurantgedeelte met grote ramen. Ontdek de wereldse gerechten, geniet van een kop koffie of thee en probeer de creaties van onze Cocktailbar. Onze drie zalen zijn perfect voor vergaderingen of privédiners tot 100 personen.

Dankzij de gunstige ligging nabij uitvalswegen is LIEMÈS gemakkelijk bereikbaar, en je kunt de eerste twee uur van je bezoek gratis parkeren. Beleef een culinaire reis en gezellig samenzijn bij LIEMÈS!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 – 21:00
Donderdag 12:00 – 21:00
Vrijdag 12:00 – 22:00
Zaterdag 12:00 – 22:00
Zondag 12:00 – 21:00

A BIG WELCOME