Heb jij eens wens voor jezelf of voor jouw vriend(in), familielid of collega?
The Wall laat jouw wens uitkomen!
Stuur hem in via deze pagina en wie weet wordt hij waargemaakt!
Daarnaast maak je kans op één van de 10 giftcards en laten we een aantal wensen zien op The Wishing Wall naast de DAKA.

Vul hier je eigen naam in.
Vul hier je eigen email-adres in.

“Ik wens een lekker kerstontbijtje voor mijn schoonmoeder!”

Tamara Griffith

“Ik heb onze zoons, Laurens (9) en Rein (7) beloofd dat we een 5 gangen kerstdiner gaan maken samen. Maar nu ben ik geen goede kok en hebben de jongens hoge verwachtingen. Graag wil ik voor hen hulp van een kok en met de ingrediënten.”

Greetje

“Een fiets voor manlief! Hij is aangereden en kan zich niks meer herinneren en de verzekering kan niks betekenen.”

Denise

“Voor 2021 wil ik intensief gaan trainen bij de sportschool, maar er mist nog een leuke complete sport outfit!!

Michelle

Twee mooie stadsfietsen voor mijn vriend en mij omdat onze fietsen door vandalisme helaas kapot zijn gemaakt. Zo zouden we weer fijn kunnen rondtouren!

Liènne van Esveld

Ik wens een high tea bij doppio voor mijn beste vriendin en haar vrouw omdat ze 12.5 getrouwd zijn aanstaande zaterdag en het niet kunnen vieren nu door Corona met de mensen die ze lief hebben.

Dorien

Spullen om een eigen privé gym te maken

Axel

Ik zou heel graag een trainingfiets willen, nu met de corona sporten we niet meer en dan kunnen we thuis trainen

Sylvia

Mijn vader werk door de weeks in duitsland en mijn moeder moet daarom veel alleen doen dit is naast haar werk soms best heel druk. Ik zou haar ook een dag in het zonnetje willen zetten om haar te laten weten dat ze het super goed doet!

Femke van Iperen

In 2021 wil ik een triathlon doen, hiervoor heb ik een goede tijdrit fiets nodig

Ruud Vrijenhoek

Wil heel graag een mama fiets om samen met mijn kleintjes erin te kunnen fietsen

LC

Voor mijn vriend wens ik een mooie wielrenfiets! Het afgelopen jaar heeft hij bijna een traantje gelaten toen de sportscholen dicht moesten

Margriet

Mijn zusje heeft een vriend. Dat is een goede gast. Ik zou hem graag willen leren snowboarden

Mick stadhouders

Ik wens 2 nieuwe mountainbikes voor mijn vader en ik. Dan kunnen we samen met mijn zus lekker rondjes gaan rijden in de buitenlucht

Roeland

Wij gaan elk jaar op wintersport. Twee jaar geleden heeft mijn vriendin haar kruisbanden afgescheurd tijdens de eerste afdaling op de eerste dag waardoor we in totaal 30 minuten op de piste hebben gestaan. Om haar een hart onder de riem te steken, lijkt het me leuk als zij een mooi paar skischoenen mag uitzoeken.

Pim

Mijn aller allergrootste wens is een Kenwood keukenmachine, zodat ik nog meer en beter allerlei baksels kan maken.

Joke Hoekstra

Ik wens voor mijn vriend dat 2021 hét jaar kan worden waarin hij zijn nieuw gevonden liefde voor wakeboarden kan gaan oppakken en hier het hele seizoen mee kan gaan knallen!

Chantal Kluft

Voor mijn zusje om haar moeilijke jaar goed af te kunnen sluiten, ze is begonnen met sporten en ik gun haar nog veel goede sportsessies om lekker positief te blijven!

Manon Jansen

Mijn wens is voor iedereen, een heel gezond 2021

H. J. Den Hertog

Een nieuwe mountainbike, die van mij(rockrider 520) is zo uit de schuur gestolen… Dan kan ik weer lekker mn energie kwijt!

Esmée

Voor mijn vriendin. Ze is nu in een zwarte gat gevallen door verlies van haar trouwe maatje. Hij is 12 jaar en 9 maanden geworden. Sporten maak haar hoofd leeg maar ze heeft ook een nieuwe fiets nodig ik ook we kunnen nooit samen fietsen. Ik heb niet een fiets. Maar voor zou dat het geweldig zijn!

Chenina Franken

Ik wil heel erg graag klimmen als sport doen dus aan de rotsen omhoog klimmen het probleem alleen is dat klim spullen best prijzig zijn. Daarom mag ik het van mijn ouders niet. Het zou super tof zijn als jullie dit kunnen doen voor mij. Veel succes iedereen🙏!

Thijmen

Golfset

Marco van Gooswilligen

Om een Philips hue go lamp voor mn ouders te winnen om warm en gezellig licht te hebben bij kerst

Jeroen

Voor mijn lieve en knappe vriend Stefan

Liede

Het lijkt me super gaaf om skiën/durven te leren

Anna

Ik wil dit jaar na een bijna 3 jaar durende revalidatie weer gaan skieen, maar ik ben ongeveer 25 kilo aangekomen en gegroeid in mijn schoen en kleding maten. Ik wens om hiermee een nieuwe ski uitrusting te kunnen betalen!

Rens Appeldoorn

Graag zou ik mijn zonen snowboard borden willen leren en daarvoor hebben we natuurlijk allemaal goed materiaal voor nodig

Gilbert Breuer

Door mijn zus sport / beweeg ik sinds een paar weken. We maken samen mooie wandeltochten. Wat zou het gaaf zijn als zij kan gaan suppen. Ik weet dat ze dat namelijk heel graag wilt.

Esther klijnhout

Ik zou in 2021 heel erg graag willen duiken

Ron van Heugten

Deze wens is voor mijn zieke vriendin. Ze heeft dit jaar meerdere vermoeidheidsziektes gehad en het gaat nu stapje bij stapje beter. Met fitness en het mountain biken wil ik haar graag weer helpen fit te worden. Dit kunnen we zowel in de gym doen maar vaak kan dat door de drukte ook niet en is het makkelijker om thuis oefeningen te kunnen doen. Nu heeft ze niet meer dan een yoga matje en een dumbeltje van 2 kilo dus met wat meer spullen voor een thuis gym zouden we haar kunnen helpen

Jeroen Baan

Ik zou mijn dochter (15) wel willen verrassen met een high tea. Even een moeder dochter teatime

Sylvia

Mijn moeder wordt 15 december 80 jaar, ze houdt niet van uit eten gaan, maar die ene keer dat zij is mee naar de FoodExplore heeft zij met volle teugen genoten, voor haar 80ste verjaardag had zij heel graag nog een keer met ons hier willen gaan eten, het is een zwaar jaar voor haar geweest na het onverwachte overlijden van mijn vader en alle geldende Corona maatregelen, zodra de horeca weer open mag, zou het een super verrassing voor haar zijn als ze hier onder het genot van een hapje en drankje nog een keer heerlijk mag genieten

Helen van Dijk

Het jaar 2021 staat in het teken voor een nieuwe start. Tevens ga ik samen met mijn vriend een sportief jaar tegemoet. Onder andere de Roparun (550km fietsen en hardlopen) die dit jaar in Nederland gaat plaats vinden. Voor alle trainingen hebben we daar uiteraard materialen/outfits voor nodig. Deze slijten snel en zouden we goed kunnen gebruiken.

Renate

Het wordt dit jaar en bijzondere kerst, zonder samenzijn met familie. Het lijkt mij mooi om met kerst allemaal vanuit ons eigen huis te genieten van een heerlijk uitgebreid kerstdiner wat aan huis gebracht wordt. En dan toch gezamenlijk zijn via videobellen

Marjolein

Ik wens… dat mijn moeder, na de moeilijke periode die net achter de rug is, een bad vol met cantuccini koekjes krijgt, zodat zij, nu ze weer helemaal verzot is op deze Italiaanse lekkernij, zich helemaal kan onderdompelen 😀 Wat een geweldige verrassing zou dat zijn!

Rosanna Dingeman

Ik wens dat ik mijn vriend kan verrassen met een luxe weekendje weg bij een hotel met een spa, zodat mijn vriend met zijn chronische problemen even heerlijk kan ontspannen met een massage. Dat is de enige vorm van vakantie die wij überhaupt kunnen vieren en dat heeft hij zo ontzettend verdiend. Ik zou me geen betere Kerst kunnen inbeelden dan als we dit zouden winnen!

https://www.thewall.nl/wp-admin/post.php?post=2931&action=edit#

Roos Janssen

Ik wil een wens doen voor een goede oude schoolvriend van mij. Hij heeft een hakkenbar en daar gaat het heel slecht mee ivm de coronatijd. Van de zomer had hij een ijscokar over genomen van iemand en verkocht schepijs(jes) en nu heeft hij een kleine karretje en rijd rond en probeert men aan de koffie te brengen. Ik zou voor Marcel ten Hoope graag een goede knip/scheerbeurt willen met een mooi setje nieuwe kleren en een paar goede schoenen.

Michelle Priem

Voor mijn lieve vriend graag een elektrische fiets. We hebben een tweeling waarvoor we een elektrische bakfiets hebben aangeschaft. Maar nu fiets hij zich de rambam om mij bij te houden. Is wel zo gezellig om samen lekker stukken te kunnen fietsen.

Kim Ax

Ik wens dat mn moeder nog 1x met haar zusje naar Davos in CH kunnen gaan. Tante is long en hart patiënt mag niet met het vliegtuig. Dat zou geweldig zijn.

Maria Bleijenberg

Een noise cancelling koptelefoon voor mijn collega zodat hij mijn gezeur niet aan hoeft te horen :)!

Jesse Uilenreef

Een nieuw paar ski’s voor mijn man nadat hij vorig jaar ze letterlijk en figuurlijk in de wilgen heeft moeten hangen.

Gerdien

De Kerstman is alweer bijna klaar, voor de leukste dagen van het jaar! Maar wat deze kerstelf niet kon bedenken, is dit geweldige cadeau wat jullie schenken!! Het wordt zeker een mooie Kerstdag, als deze Elf een goede veilige fiets voor zijn lieve dochtertje onder de boom🎄🎄 leggen mag om met een gerust hart haar alleen naar school te laten fietsen. Nu al blij ga ik heel hard duimen dat ik samen met jullie voor de Kerstman spelen mag.

Imar Bouwman

Ik wens voor mijn moeder, die een beperkt weekbudget heeft door omstandigheden waardoor ze niet alle boodschappen kan doen die ze zou willen voor het perfecte kerstdiner. Een verrassing zal haar goed doen!

Merlinda Glismeijer

Voor mijn collega Jesse een warme Ski-jas zodat hij ondanks zijn niet succesvolle Tindermatches er toch warmpjes bij zit deze kerst én, als het mag van Mark Rutte, modieus de piste af kan snowboarden en wellicht daar wat warmte kan versieren….

Rik

Een steelstofzuiger voor mijn broertje, zodat hij zn huis netjes kan houden. Zn huishoudelijk hulp is er namelijk mee gestopt…

Jolijn

Voor kleindochter Yaël (bijna 2 jaar oud) een mooie retro rider loopfiets om met opa samen er op uit te gaan

Hein

Een stukje op weg helpen met een nieuwe badkamer voor het zorghuis waar ik hoofdbewoner ben zodat we het jaar 2021 fris en fruitig kunnen beginnen

Kiki

Ik wens voor mijn lieve vrouw een damesfiets met kinderzitje. Zij is op dit moment zwanger en haar oude studentenfiets valt bijna van armoede uit elkaar. Na een miskraam dit jaar gun ik haar een mooi cadeau waarmee ze in de toekomst samen met ons kindje mooie fietstochten kan maken, met als hoogtepunt een rit naar The Wall. 😉

Marnix

Ik Heb maar een grote wens: een paard

Connie

een mooie outfit voor de kerst

kimberly

Ik zou heel graag een nieuwe combimagnetron willen hebben, ik ben recent naar Leidsche Rijn verhuisd en omdat we hier gasloos zijn kan ik mijn oude oven niet gebruiken en dus geen ovengerechten meer maken

Sylvia de Boer

Zaden, moestuinkalender, kweekkasjes en wat nog meer nodig is om in 2021 een buurtmoestuin te starten op het weiland achter ons huis.

Joost

Zes jaar geleden kreeg ik tot mijn grote geluk van een gulle gever een fiets met trapondersteuning en werd mijn kleine wereldje een stuk groter. Door MS kan ik niet goed fietsen zonder ondersteuning. De fiets heeft mijn mobiliteit enorm vergroot en ik ben er fitter door geworden. Helaas is het inmiddels een oudje en weet ik niet hoelang hij nog mee kan. Ik kan niet zonder deze fiets met trapondersteuning, ook omdat ik geen auto rijdt. Daarom zou ik heel gelukkig worden van een nieuwer exemplaar, zodat ik weer jaren vooruit kan

Liesbeth Kranenborg - Kretzschmar

Ik wens een leuk avondje met eten voor mijn ouders thuis. Zij hebben in 2020 erg goed voor mij gezorgd toen ik in een zware burn out zat

Githa

Ik wens iedereen een 2021 met veel gezondheid, heel veel samen zijn, en nog meer liefde en respect voor elkaar! Maak er een mooi jaar van

Martine

ŽELIM DA ZAUVEK BUDEMO SRECNI ZAJEDNO! BOKI&JOKI&VULE&UKI (I WANT WE TO BE HAPPY TOGETHER FOREVER! BOKI & JOKI & VULE & UKI)

Martine

Game pc voor mijn neef en een ps4 omdat hij aardig is

Julien

Naam en email worden alleen gebruikt om contact te kunnen opnemen met de winnaars.

Bekijk voor alle informatie ons privacy statement