The Wall schenkt ruim €2.000 aan Máximapark Leidsche Rijn

Voorzitter UVV krijgt cheque van 2.200 euro overhandigd

The Wall schenkt ruim € 2.000 aan Máximapark Leidsche Rijn.

Veiling voor goed doel
De street art veiling, die 23 juni werd gehouden in The Wall, heeft ruim € 2.000 euro opgeleverd.
Deze week ontving bestuurslid Danny Schoenmakers van de voetbalclub UVV de cheque.
Het bedrag wordt besteed aan een pannakooi die bij de vereniging in het Máximapark wordt aangelegd.

Alle street art werken verkocht
Ondanks de hitte waren er aardig wat mensen op de been gekomen om mee te bieden op de street art kunst. In totaal werden er 32 werken geveild op de boulevard van The Wall in Utrecht Leidsche Rijn. Hieronder bevonden zich werken van bekende Utrechtse straatkunstenaars als Janisdeman en Deeffeed. Onder het bewind van veilingmeester Eddy Zoëy werden alle gemaakte werken verkocht!

Overhandiging Cheque
Schoenmakers kreeg de cheque met het bedrag overhandigd en is zeer enthousiast: “We zijn heel blij met deze schenking. We zijn weer een stapje dichterbij de realisatie, waardoor iedereen uit Leidsche Rijn hier straks gebruik kan maken van de pannakooi”. Waar het voetbalveldje komt te staan is nog niet helemaal bekend: “We zijn nog aan het kijken waar we de kooi precies gaan plaatsen maar we gaan ervoor zorgen dat het geld goed besteed wordt” aldus Schoenmakers.

Color The Wall
De veiling was de afsluiting van het project “Color The Wall”. Er werkten tien kunstenaars op panelen van 2 bij 4 meter aan street art. Daarnaast konden kinderen op speciale panelen, middels een workshop, meewerken aan een kinderkunstwerk. Doel van het project was om meer kleur te brengen aan het iconische rode gebouw aan de A2 en om meer mensen kennis te laten maken met de winkels, restaurants en entertainment bij The Wall.

Voorzitter UVV krijgt cheque van 2.200 euro overhandigd