Kartbaan geopend in The Wall!

Vanaf nu kun je karten in The Wall in Leidsche Rijn! De van oorsprong Britse leisure-onderneming TeamSport opende daar afgelopen vrijdag 14 juli haar eerste kartbaan in Nederland. Deze gloednieuwe, milieuvriendelijke e-kartbaan van 450 meter, met twee verdiepingen, werd feestelijk ingewijd met een racesessie door Boaz van Boggelen, een bekende influencer op het gebied van autosport met meer dan 400.000 volgers op Instagram.

Met een druk op de rode knop en een luid applaus werd de eerste kartbaan van TeamSport in Nederland officieel geopend. Boaz mocht samen met zijn vrienden en de uitgenodigde pers als eerste een rondje rijden op deze state-of-the-art baan. Niet lang daarna stapten de eerste betalende bezoekers in de karts om hun rijvaardigheden te laten zien.

Naast karten biedt TeamSport The Wall ook andere groepsactiviteiten. Bezoekers kunnen elkaar uitdagen tijdens een wedstrijd bowlen, hun dartvaardigheden testen op de e-darts baan of de nieuwste virtual reality-ervaring beleven. Daarnaast kun je terecht in het restaurant met uitzicht op de kartbaan en is de bar de ideale plek om te ontspannen met een drankje na het karten. Daarnaast worden binnenkort de Formula 1-races uitgezonden op schermen.

Racesessies kunnen worden geboekt via de website van TeamSport (klik hier) The Wall. Wees er snel bij en boek jouw plek om als een van de eersten te genieten van deze unieke kartbeleving.

 

TeamSport opent deuren in The Wall