Nieuw in The Wall: QoQo Massage Clinics

QoQo Massage Clinics heeft sinds kort een salon in The Wall in Utrecht. Ze zijn er voor iedereen die even toe is aan ontspanning. Of je nu een relaxmassage, sportmassage of een zwangerschapsmassage wil, het is allemaal mogelijk. Je kunt zelfs met een vriend(in) of een familielid langskomen voor een duo massage!

Een gezonde en ontspannen levensstijl is voor QoQo Massage Clinics erg belangrijk. Zij doen dan ook hun uiterste best om ervoor te zorgen dat de klanten zich verzorgt voelen vanaf het moment dat ze de salon binnenstappen. Klanten van QoQo Massage Clinics zijn vaak erg tevreden over de pijnklachten die verlichten of zelfs weg zijn na een massage en aan het einde van de massage kunnen ze onder het genot van thee of koffie nagenieten in de salon.

QoQo Massage Clinics heeft voor The Wall gekozen omdat zij de mensen in hun koopstress en mensen in de omgeving denken te kunnen laten relaxen. Vaak kregen ze de vraag van bestaande klanten of er ook een salon in Utrecht was, maar inmiddels hebben ook nieuwe klanten QoQo Massage Clinics al goed weten te vinden. Het mooie van deze locatie is dat er de mogelijkheid is om stoelmassages aan te bieden. Een extra service waarmee klanten weer met een lach de deur uit gaan.

QoQo Massage Clinics is zeven dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, waardoor er alle ruimte is voor de klant om een afspraak in te plannen.

Je vindt de salon op het parkeerdek tussen P2 en P3 en de eerste 2 uur parkeren is gratis bij The Wall.

Nieuw in The Wall: QoQo Massage Clinics

Nieuw in The Wall: QoQo Massage Clinics