Megastore Maxaro geopend!

Vanaf 3 februari opent Maxaro, specialist op het gebied van badkamers, vloeren en keukens, haar showroom van 4.500 m2. Na de komst van Decathlon, Amac, Mantel en Daka Sport vorig jaar, is de opening van Maxaro een nieuwe stap naar een volledige bezetting van The Wall. Het winkelgebied in Leidsche Rijn, Utrecht is de perfecte locatie voor de groeiambitie van de winkelformule.

Tweede vestiging in Nederland
Maxaro bestaat sinds 2004. Door het ontwikkelen van eigen producten heeft het bedrijf alle kennis in huis om haar klanten van deskundig advies te voorzien. Bovendien werkt Maxaro met een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met voorraadsysteem. De kwaliteitsproducten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Jeroen Schagen, COO van Maxaro: “Wij zijn erg blij dat onze tweede vestiging in The Wall komt. The Wall ligt centraal in Nederland en op een unieke locatie. Onze klanten zijn afkomstig uit heel Nederland en reizen soms uren om onze vestiging in Roosendaal te bezoeken. Met deze tweede vestiging brengen we de aantrekkelijke formule dichter bij onze klanten.”

7 dagen per week open
Het ruime assortiment van Maxaro biedt onder andere badkamermeubels, douchecabines, whirlpools, stoomcabines, tegels & sanitair. Bovendien krijg je bij Maxaro persoonlijk advies van de specialisten en kun je zelf de kwaliteit ervaren van de baden, badmeubels, douches en tegels. De showroom is 7 dagen per week geopend, inclusief een koopavond op woensdag én vrijdag.

MAXARO @ The Wall