EVENT – Color The Wall (25 & 26 mei)

Verfdokter, Robert Jan Brink, @ The Wall

Op 25 en 26 mei geven 10 street art kunstenaars The Wall nog meer kleur. Ze gaan werken aan bijzondere, inspirerende en kleurrijke afbeeldingen op grote houten panelen van 2 meter bij 4 meter. De panelen worden verspreid in het winkelgebied van The Wall (op de begane grond, bereikbaar vanaf de Hertogswetering en vanaf het parkeerdek P2).

Ook zijn er speciale panelen waar kinderen met spuitbussen en een beetje hulp van één van de kunstenaars mee kunnen werken aan een gezamenlijk kinderkunstwerk. Er start zowel op zaterdag als zondag een workshop om 11.00 uur en om 14.00 uur.
Het aantal plekken is beperkt, er geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt. Kinderen krijgen een mondkapje en overall maar meedoen is op eigen risico. Verder is het de bedoeling dat er een ouder bij de workshop aanwezig blijft.

Alle kunstwerken, zowel de panelen, de canvasdoeken én het kinderkunstwerk worden na afloop ter veiling aangeboden. De veiling vindt plaats op zondag 23 juni en veilingmeester is Eddy Zoëy. De gehele opbrengst van de veiling wordt gebruikt voor een pannaveld in het Maximapark in Leidsche Rijn.

Verfdokter, Robert Jan Brink, @ The Wall