Kerstbomenverkoop bij The Wall

Kerstbomenverkoop bij The Wall

De gezelligheid van kerst begint meestal met samen een kerstboom uitzoeken. In de weekenden van 8, 9, 15 en 16 december kan dat nu ook bij The Wall in Utrecht.

Op 8, 9, 15 en 16 december kun je aan de Hertogswetering bij ingang P2 terecht voor onze kerstbomenmarkt. Omdat The Wall aan de A2 ligt, is het heel makkelijk bereikbaar met de auto. Bovendien is er op het dak voldoende parkeerruimte. Bij The Wall vind je kerstbomen in alle soorten en maten: van zilversparren tot traditionele fijnsparren, variërend in hoogte van 175 cm tot 320 cm. Een boom koop je al vanaf 20 piek.

Puur gemak
Of je nu gaat voor een klein of groot exemplaar: jouw ideale kerstboom zit er vast tussen. En heb je jouw kerstboom eenmaal uitgezocht en afgerekend, dan hoef je je verder geen zorgen meer te maken. Speciale The Wall- helpers zorgen ervoor dat je boom handzaam wordt verpakt, waarna zij hem voor je naar de parkeerplaats brengen en in de auto laden. In de tussentijd kun jij genieten van de winterse kraampjes van Doppio Espresso en FoodExplore, waar warme drankjes en hapjes verkrijgbaar zijn als glühwein, warme chocolademelk en braadworst.

Kerstwinkelen
Het uitzoeken van een kerstboom is natuurlijk perfect te combineren met een bezoek aan een van de winkels of restaurants in The Wall. Je kunt hier prima je kerstinkopen doen bij Decathlon, Mediamarkt, Intertoys XL en BCC. Voor de lekkere trek kun je naast Doppio en FoodExplore terecht bij McDonald's. Ook een bezoek aan het indooractiviteitencentrum Play-In behoort tot de mogelijkheden.

De kerstbomenverkoop vindt plaats op:

Zaterdag 8 december 10.00 – 17.00 uur
Zondag 9 december 12.00 – 17.00 uur
Zaterdag 15 december 10.00 – 17.00 uur
Zondag 16 december 12.00 – 17.00 uur

Wanneer

08 december 2018 - 16 december 2018