Het rijk alleen voor winnaars actie Play-in

Herhaling actie wegens succes
Het rijk alleen voor winnaars actie Play-in

Natasja Klassen was de gelukkige winnaar van de exclusieve facebookactie van de Play-in The Wall. Samen met haar man en drie kinderen hadden zij een hele middag het rijk alleen in de grootste indoorspeeltuin van Europa.

Het nieuws sloeg in als een bom. Finn, Casper en Sophie, de drie kinderen van Natasja waren dolblij toen ze hoorden dat zij waren geselecteerd om op Bevrijdingsdag te komen spelen in Play-in The Wall in Utrecht. Met je gezin het rijk alleen hebben in een XXL-familiepark is een droom voor veel mensen. Het gezin van Natasja had een hele middag de exclusieve beschikking over alle trampolines en andere kinderattracties. Natasja: “We hebben het ontzettend leuk gehad. De kinderen vonden het helemaal geweldig dat ze de hele ruimte voor zichzelf hadden. We kijken terug op een heerlijke middag!”.

Unieke ervaring
Play-in, de indoorspeeltuin in The Wall Utrecht, is zoals alle recreatieparken in Nederland gesloten vanwege de maatregelen tegen het Coronavirus. Om kinderen in deze stressvolle tijd toch een unieke speelervaring aan te bieden opende Play-in haar deuren voor één gezin. Door middel van een winactie op Facebook konden gezinnen zich aanmelden om deze unieke belevenis mee te maken. Bijna 300 mensen deden mee met deze actie, met als gelukkige winnaars de familie Klaassen.

Herkansing Facebookactie
Vorige keer meegedaan maar niet gewonnen? Niet getreurd. Door het grote succes van deze actie heeft Play-in besloten om nog één gezin te selecteren. Via de Facebookpagina van Kids-in kun je onder het bericht laten weten waarom jouw gezin het verdient om deze unieke belevenis mee te maken. Uiteraard is alles weer Coronaproof schoongemaakt. Climb-in is vanwege veiligheidsmaatregelen gesloten.

Play-in in the Wall