Hardlopen en shoppen tijdens The Wall run 2019

Hardlopen en shoppen tijdens The Wall run 2019

Op zondag 24 november waren er veel lachende gezichten te zien tijdens de The Wall run in Utrecht, Leidsche Rijn. 300 deelnemers liepen tijdens deze ‘fun run’ voor het eerst dwars door het 800 meter lange gebouw heen.

Funrun
Er was een bijzondere route uitgezet, waarbij de deelnemers onder andere door de winkels van DAKA en Decathlon liepen. Daarnaast was een deel van het parkeerdek afgezet, waar de fanatieke lopers in groepjes overheen renden. Ook ging het parcours langs plekken waar de normale bezoeker normaal niet komt. Zo was een deel van de expeditieruimte tijdelijk beschikbaar gesteld voor The Wall run. Deelnemers van alle leeftijden deden mee en konden vooraf kiezen voor een route van 1, 2.5 of 5 km.

Hardlopen en shoppen
De sportievelingen die over de finish kwamen, kregen als beloning een medaille maar ook een speciale actiekaart met kortingen en gratis producten van de winkels in The Wall. Daardoor kon er na de sportieve presentatie ook nog naar hartenlust geshopt worden. Dit zorgde voor zichtbaar vrolijke bezoekers.

Foto’s
Bekijk alle foto’s van The Wall run 2019 op onze facebookpagina