Na de zomervakantie opent BSO The Wall haar deuren. Een unieke buitenschoolse opvang met heel veel binnen- en buiten speelplezier. In samenwerking met Play-In worden er tal van activiteiten aangeboden.

BSO The Wall opent

Breed aanbod van activiteiten
Kinderen vanaf 4 tot 13 jaar kunnen bij BSO The Wall rekenen op een gezellige en uitdagende plek, waarbij persoonlijke aandacht, ontdekken, bewegen en ontzorgen centraal staan. Door de verschillende faciliteiten binnen Play-In, zoals een indoor speeltuin, trampolinepark en klimmuur, is er een breed aanbod aan activiteiten voor de allerkleinste, maar ook de oudere kinderen. Er is ook rekening gehouden met kinderen die zich graag even terugtrekken of gezellig willen knutselen. Regelmatig worden er activiteiten en clinics georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen en er worden creatieve workshops georganiseerd. Ook heeft BSO The Wall diverse (lokale) partnerships met o.a. musea, theaters, restaurants en sportverenigingen, waar de kinderen tijdens studie- en vakantiedagen naartoe kunnen gaan. Naast de verschillende binnenactiviteiten beschikt BSO The Wall ook over een eigen omheinde buitenruimte waar de kinderen kunnen spelen.

Moekes Maaltijd
BSO The Wall is van maandag tot en met vrijdag 19.00 uur geopend. De buitenschoolse opvang vindt het belangrijk dat kinderen gezond eten. Daarom krijgen alle kinderen een warme maaltijd van Moekes Maaltijd aangeboden. Zij maken 100% natuurlijke maaltijden en stelt wekelijks een heerlijk menu samen, waardoor kinderen kennis maken met verschillende groenten en fruit. Heb je zelf geen tijd om te koken? Dan is het voor ouders ook mogelijk om een maaltijd te bestellen!

Persoonlijke rondleiding
BSO The Wall is meer dan alleen opvang na schooltijd en alle kinderen krijgen de aandacht die zij verdienen. De BSO heeft dan ook de missie om alle kinderen individueel te ondersteunen in hun ontwikkeling. Ben je enthousiast geworden en wil je een kijkje komen nemen? Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via info@bsothewall.nl of 06 55 89 70 66. Via de website bsothewall.nl is het al mogelijk om je aan te melden voor de opvang.

BSO The Wall logo