The Wall geopend op Tweede Pinksterdag

The Wall is op Tweede Pinksterdag met afstand the best place to be!

Ook zo’n zin om er weer eens een dagje op uit te gaan? Kom dan op 1 juni naar de The Wall want we hebben met elkaar veel te vieren. Zo mogen op Tweede Pinksterdag de horecagelegenheden weer gedeeltelijk open en opent The Official F1® Racing Centre haar deuren! Uiteraard zorgen wij ervoor dat je je veilig én gezellig door het hele gebouw kunt begeven en een kijkje kunt nemen in alle XXL-stores.

THE OFFICIAL F1 ® RACING CENTRE
De opening van The Official F1® Racing Centre op 1 juni is een landelijke primeur. Ervaar hier je unieke Formule 1 game-beleving op een van de in totaal 60 racesimulatoren. Alle setups sluiten nauw aan bij een echte race-ervaring door het gebruik van speciale hardware en licht-, rook- en windeffecten. Stap in de wereld van Max Verstappen en ervaar je eigen virtuele Grand Prix™ race op je favoriete circuit! Reserveer op www.f1racingcentre.nl.

Formule 1 in The Wall

De grootste indoorspeeltuin van Europa, Play-In, is vanaf 1 juni ook weer geopend! Bekijk voor meer informatie: www.play-inutrecht.nl.

FoodExplore weer gedeeltelijk geopend
FoodExplore, hét adres voor een bijzonder smaakavontuur, heropent haar keuken weer op 1 juni. Dat is heel goed nieuws want in dit restaurant – dat maar liefst 20 keukens telt – staan de koks te popelen hun bijzondere smaaksensaties weer aan te bieden. Voorlopig is het mogelijk om aan 30 personen een plaats te bieden in het restaurant. De koks hebben een à la carte menu samengesteld met hun favoriete wereldgerechten. Deze menu’s zijn terug te vinden op de website waar je ook de noodzakelijke reservering kunt doen: www.foodexplore.nl. Op 1 juni is ook de drive-through gereed waar vooraf bestelde maaltijden afgehaald kunnen worden. Op die manier kun je de smaaksensaties ook thuis beleven!

Winkels geopend
Uiteraard zijn op Tweede Pinksterdag ook de winkels in The Wall geopend. Met de noodzaak om je conditie op peil te houden, is een bezoek aan een van de vele specialistische fiets- en sport megastores een aanrader. Zeker nu het nog even zal duren voordat de sportscholen weer openen, is een deskundig advies over verantwoord sporten en bewegen meer dan welkom. Maar natuurlijk kun je je ook eindeloos laten inspireren op het gebied van badkamers en elektronica.

FoodExplore in The Wall