Donny Roelvink laat wens uitkomen bij The Wall

BN-er en personal trainer Donny Roelvink was deze week op The Wall in Leidsche Rijn om een exclusieve trainingssessie te geven aan Anouk Jansen, een van de winnaars van de Wishing Wall-actie. Roelvink liet de 21-jarige Eindhovense, die net aan het herstellen was van een depressie toen de lockdown inging, gedurende een pittig uurtje kennismaken met zijn concept The Grind, gericht op een gezonde lichamelijke en mentale conditie. Decathlon schonk de winnares een complete sportoutfit. 

Eind vorig jaar organiseerde The Wall een kerstwensenactie, als opsteker voor iedereen om het lastige coronajaar positief af te sluiten. Dit jaar brengt het retail- en leisurecentre een aantal van deze wensen in vervulling. Onder de meer dan 80 inzendingen was die van Manon Jansen. Zij wenste voor haar zus Anouk een sportsessie, die haar zou helpen om de positieve draad weer op te pakken nadat ze te maken had gehad met een depressie. “Voor mij is sporten een hele belangrijke uitlaatklep en dat gunde ik ook mijn zusje, zodat zij weer met volle motivatie deze tijd door kan komen na een toch wel moeilijke periode”, aldus Manon. Dat deze actie precies op het goede moment kwam, bevestigt haar zus Anouk: Ik was net weer een beetje aan het opkrabbelen, maar toen kwam de eerste lockdown en merkte ik dat het mentaal gezien weer de verkeerde kant op ging. Manon heeft mij willen laten inzien dat sporten kan helpen om positiever in het leven te staan. Ik heb hierdoor meer houvast gekregen.”

Wensactie The Wall

The Grind
Om de wens van de zussen te vervullen, huurde The Wall Donny Roelvink in. Roelvink kreeg eerder onder andere bekendheid door de realityserie De Roelvinkjes en als kandidaat van Temptation Island VIPS. Sporten is al heel lang een passie van Donny en onlangs is hij begonnen als personal coach, waarbij hij met The Grind mensen helpt om hun doelen te behalen door middel van trainingen, voedingsschema’s en persoonlijke begeleiding. “Met Donny trainen doe je niet elke dag, dus het was zeker een leuke verassing”, vertelt een enthousiaste Anouk, die opeens zomaar in oog met de BN-er stond. Door deze sportsessie heeft Anouk weer extra motivatie gekregen om de komende periode te blijven sporten.

Wensactie The Wall

The Wall zal de komende weken nog meer wensen gaan vervullen. Wanneer dit plaatsvindt, is afhankelijk van de geldende corona-maatregelen.

Wensactie The Wall