Advies op afstand bij Maxaro

Hulp op afstand bij Maxaro

Binnen Maxaro gaan ze voor échte klantbeleving. De sluiting van de showrooms heeft hierbij een beroep gedaan op hun creativiteit. Om deze klantbeleving tóch te kunnen bieden in deze tijden, bieden zij je diverse mogelijkheden om je te helpen in het maken van jouw keuze. Één van de opties is door je mee te nemen op een virtuele reis door onze megashowrooms in Utrecht en Roosendaal. In een videogesprek worden de wensen van de klanten besproken met één van hun verkoopspecialisten, en streven ze naar een maximaal geslaagd gesprek. Je kunt uw droombadkamer zien en samenstellen met de hulp van een specialist; en dat ook nog eens vanuit het genot van zijn eigen woonkamer.

Maxaro hulp op afstand

Bent je benieuwd naar de mogelijkheden die Maxaro je kan bieden en wil je hier graag meer over weten? Kijk dan op Advies.afstand (maxaro.nl) voor meer informatie.

Bij Maxaro helpen ze je tevens graag bij je zoektocht naar de perfecte tegel. Om de tegel goed te kunnen beoordelen, bieden ze je daarom de fijne mogelijkheid om tegelsamples te bestellen. Zo kun je je favoriete tegel vanuit  van je eigen huiskamer bekijken en de uitstekende kwaliteit van onze eerste keus tegels ervaren. Ook zie je gemakkelijk of de kleur, structuur en de tekening of het patroon van de tegel perfect aansluiten op de rest van jouw interieur. Dit geeft je het vertrouwen dat je de beste keuze maakt.

Voor meer informatie over het bestellen van tegelsamples kun je kijken op Tegel samples | Maxaro.

We wensen je veel plezier met uw droombadkamer van Maxaro en zien je graag zo snel mogelijk terug in de showroom bij The Wall!

 

Hulp op afstand bij Maxaro