Love is in The Wall

Love is in The Wall

Op zaterdag 10 februari van 11.00 tot 16.00 uur vind je een aantal hele leuke Valentijnactiviteiten op de promenade van The Wall; een VW fotobooth, Valentijn vlinders, een digital graffiti wall en worden er workshops gehouden voor de kleintjes. Genoeg leuke activiteiten om je geliefde te laten zien hoeveel je van hem/haar houdt!

VW Fotobooth

Ga als stelletje op de foto in een prachtige setting. De foto wordt direct afgedrukt.

De valentijn vlinders

De Valentijn vlinders zorgen voor een prachtig beeld op de promenade. Hoog boven iedereen uittorenend maken de dames van ‘Love is in the Air’ een grote indruk en nemen ze je onder hun vleugels.

Digital graffiti wall

Maak je eigen Valentijnskaart met vele stempels en sjablonen. Ook is er de mogelijkheid om een foto van jezelf in te laden en deze te bewerken.De kunstwerken kunnen direct geprint worden of je kunt ze delen op social media!

Valentijn workshops

Voor de kleintjes is het mogelijk om zelf Valentijnskaarten te knutselen. Dit gebeurt in een tent die op de promenade staat.(in overleg kan het zijn dat de workshop in de Event Area gehouden wordt)

Winacties

Op onze Facebookpagina en Instagram account hebben we diverse acties voor Valentijn voor jullie georganiseerd. Hou onze pagina’s in de gaten en maak kans!

Wanneer

10 februari 2018

Locatie

The Wall | Promenade