Inleverdag digitaliseren: Geef je dierbare herinneringen een tweede leven!

Inleverdag digitaliseren: Geef je dierbare herinneringen een tweede leven!

Herinner je het je nog? De oude projector met het geratel, gordijnen dicht en met zijn allen voor het grote filmdoek genieten van de oude 8 mm filmpjes? Op zaterdag 23 Juni 10:00-16:00 uur is de inleverdag bij MediaMarkt The Wall.

In deze moderne tijd gaat dat allemaal anders. Op TV, tablet en smartphone zien we de hele dag filmpjes voorbij komen. Zou het niet prachtig zijn om de oude super 8 en dubbel 8 films weer te kunnen bekijken?

MediaMarkt Power Service kan deze beelden voor je digitaliseren. Alle oude dierbare beelden zet MediaMarkt over naar USB, DVD of externe harde schijf. Op deze manier zijn de beelden veiliggesteld voor de toekomst. Ze kunnen weer worden bekeken of worden bewerkt in een video montageprogramma.

Niet alleen 8 mm films, maar ook videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Een mooie dienst waar inmiddels al door vele klanten dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Wie wil zijn mooie herinneringen nou niet veilig stellen voor de toekomst?

MediaMarkt organiseert een inleverdag digitaliseren. Op deze dag kun je de professionals alles vragen over het digitaliseren. Neem vooral je films mee, want indien je op de inleverdag jouw opdracht direct inlevert krijg je niet alleen het beste advies, maar ook een zeer aantrekkelijk voordeel! Leuk om zelf de oude beelden weer te kunnen bekijken, maar ook een dierbaar, origineel en waardevol cadeau idee!

Dit voordeel geldt niet alleen voor 8 mm films, maar ook voor alle andere digitalisatie opdrachten. Dus heb je nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven liggen? Ga naar zolder, zoek je beeldmateriaal bij elkaar en kom langs op de inleverdag.

Wanneer

23 juni 2018

Locatie

Openingstijden

Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 21:00
Woensdag
10:00 - 21:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 18:00
Zondag
12:00 - 17:00