Europa’s Langste crossfit-stormbaan komt naar Utrecht

Europa’s Langste crossfit-stormbaan komt naar Utrecht

Langer, zwaarder en heftiger: na de uitverkochte editie van 2017 keert Beat the Wall deze zomer weer terug in The Wall Utrecht. Dit keer is de stormbaan maar liefst twintig meter langer, meer dan vierhonderd meter in totaal! Van 4 tot en met 12 augustus staat op het dak weer één van de langste opblaasbare stormbanen van Europa. Met nóg meer hindernissen dan afgelopen jaar, willen we alle waaghalzen dit jaar verleiden écht tot het uiterste te gaan!

Opblaasbaar survivalparcours “Het wordt langer, zwaarder én heftiger”. Met een lengte van meer dan vierhonderd meter is de baan ruim twintig meter langer dan afgelopen jaar. Ook telt het opblaasbare survivalparcours meer en moeilijkere hindernissen, de moeilijkheidsgraad is verhoogd. Beat the Wall is nu dé plek voor iedereen die zichzelf deze zomer wil uitdagen en wil zien wat hij fysiek in zijn mars heeft!

Met deze extra uitdagende editie springen we in op de huidige crossfit-trend, echt voor mensen die lichamelijke uitdagingen niet uit de weg gaan. Deelnemers moeten allerhande hindernissen trotseren, variërend van een klimhelling en een doolhof, tot lange glijbanen en een groot valkussen. Je kunt Beat the Wall zien als een Mud Masters zonder modder!

Vermaak voor de kleintjes Voor de stormbaanlopers met iets minder kracht is het mogelijk een onoverkomelijke hindernis over te slaan en verder te gaan naar de volgende. Kleintjes onder de minimumlengte van 1.40m kunnen zich vermaken in Play-in, het 5800 vierkante meter grote speelcentrum voor de hele familie dat eerder dit jaar zijn deuren opende in The Wall.

Ook voor wie zich niet als dare devil op de baan wil wagen is er voldoende vertier. Zo komt naast de stormbaan een foodplein waar diverse foodtrucks zorgen voor verfrissende drankjes en culinaire hapjes. Om echt te ontspannen kan worden uitgerust in de relax area met hangmatten. Ook hebben veel winkeliers leuke acties en aanbiedingen tijdens het evenement.

Beat the Wall is van 4 tot en met 12 augustus dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

Wanneer

04 augustus 2018 - 12 augustus 2018

Locatie

The Wall | Parkeerdek P1

Ticket kopen