Exclusieve 5 mei-actie Play-in

Exclusieve 5 mei-actie op The Wall:
Coronaproof spelen en springen bij Play-in 

In Coronatijd samen met je gezin het rijk alleen hebben in de grootste indoor speeltuin van Europa. Hoe cool is dat? Op 5 mei, terwijl Nederland Bevrijdingsdag viert, kan die droom waarheid worden. Dan opent Play-In The Wall voor een dag haar deuren, exclusief voor één gelukkig gezin!

Play-in, het XXL-familiepark in The Wall Utrecht, is zoals alle recreatieparken in Nederland gesloten vanwege de maatregelen tegen het Coronavirus. Speciaal in deze periode waarin veel gezinnen al lange tijd verplicht thuis zitten en kinderen vaak te weinig bewegen, heeft Play-in i.s.m. The Wall een gave actie bedacht: de vele diverse kinderattracties in Kids-in en de eindeloze aaneenschakeling van trampolines in Jump-in staan een dag exclusief ter beschikking van één gezin.

Unieke ervaring
In Play-in is voor de hele familie iets leuks te beleven. Kids-in is een bijzondere speeltuin met een onderwaterthema, waar de kinderen zich uren kunnen vermaken terwijl vader en moeder in de Beachbar genieten van het uitzicht. Er zijn glijbanen en diverse attracties. Voor de kleinsten is er een peuterspeelhoek.
Jump-in is met een oppervlakte van meer dan 3000m2 aan trampolines een van de grootste trampolineparken van Europa. Met geschakelde trampolinevelden, dodgeball, highperformance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, air bag, foampits, jumptower en een tumblinglane biedt Jump-in jong en oud een unieke ervaring.
Van alle attracties in Kids-in en Jump-in mag de winnaar van de 5-mei actie gratis gebruikmaken.
Het klimpark Climb-in is vanwege veiligheidsmaatregelen niet geopend.

Facebookactie
Wie deze unieke beleving op Bevrijdingsdag mee wil maken, gaat naar de Facebookpagina van The Wall en geeft daar onder het bericht aan waarom zijn of haar gezin de prijs zou moeten winnen. Het winnende gezin wordt verwelkomd in Play-in The Wall en mag 3 uur gratis komen spelen. Uiteraard is alles vooraf helemaal Coronaproof schoongemaakt en veilig om met het hele gezin een dag te beleven om nooit te vergeten.

Meeste winkels open op 5 mei
Behalve Daka Sport, zijn de winkels op The Wall op 5 mei geopend. Er zijn in de meeste gevallen wel aangepaste openingstijden, deze zijn te vinden op de website.
Food Explore is gesloten vanwege het coronavirus. Bij McDonald’s kun je alleen terecht bij de McDrive. Doppio Espresso is ma t/m za open van  11:00 – 16:00 en zondag van 12:00 – 17-:00.

Spelen bij The Wall in Utrecht Leidsche Rijn